Välkommen till BBO Academy!

Vi älskar att lära oss nytt – och vi älskar att lära ut vår kunskap till fler – så att vi tillsammans blir bättre online. Genom att få en djupare förståelse för en eller ett par områden inom digital marknadsföring kan du ta nästa steg i din digitala resa och med den nya kunskapen nå bättre resultat.

Nedan ser du vårt kursutbud, sorterat på startdatum, för våren 2020. Vi kommer allt eftersom att fylla på med fler kurstillfällen både i Stockholm och Göteborg  – så håll utkik!

Google Analytics | Grundkurs | Stockholm

5 & 12 maj. Kursen ger dig grundläggande kunskap i Google Analytics och en förståelse för verktygets många användningsområden.

Ta mig till anmälan

Google Ads | Grundkurs | Stockholm

26 maj & 2 juni. Under den här kursen får du rätt grundkunskap för att komma igång med Google Ads. Du lär dig att driva relevant trafik till din webbplats och att synliggöra din verksamhet på ett kostnadseffektivt sätt. Med teoretisk grund och praktiska övningar får du en bra överblick över Google Ads som annonseringsplattform.

Ta mig till anmälan

Google Analytics | Avancerad | Stockholm

25 augusti & 1 september. Idag finns Google Analytics installerat på de flesta webbplatser, men få använder verktyget till dess fulla potential. På den här kursen får du fördjupad kunskap kring hur Google Analytics fungerar och ser ut.

Ta mig till anmälan

Sagt av tidigare kursdeltagare på BBO Academy

”Den var pedagogiskt uppbyggd, med bra exempel och praktiska övningar. Det var bra med två halvdagar och övningsuppgifter emellan gångerna.”

– Caroline Johnasson, ZoeHoop Jewelry

”10 av 10. Helheten och att den var väldigt praktisk med tips som kan börja användas direkt.”

– Ingela Nilsson, PR & Marknadschef, Inskinity

”Toppen med små grupper med tid för frågor och diskussion.”

– Niklas Elmgren, Infrakultur Kommunikation

”Proffsig, pedagogisk och snabb – man ältade inte i detaljer utan kom snabbt vidare till nästa ämne.”

– Karin Norr Eriksson, Hydroscand

Vill du ha en skräddarsydd utbildning? Kontakta oss!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

BBO's stipendium för digital marknadsföring

Student inom digital marknadsföring? Se hit!

De digitala möjligheterna för marknadsförare blir fler och fler samtidigt som de digitala plattformarnas komplexitet ökar. Be Better Online’s stipendium på 10 000 kronor avser uppsats eller forskning inom digital marknadsföring på universitet eller högskola.

Läs mer om vårt stipendium