Kurser

Välkommen till BBO Academy!

Vi älskar att lära oss nytt – och vi älskar att lära ut vår kunskap till fler – så att vi tillsammans blir bättre online. Genom att få en djupare förståelse för en eller ett par områden inom digital marknadsföring kan du ta nästa steg i din digitala resa och med den nya kunskapen nå bättre resultat.

Nedan ser du vårt kursutbud i Stockholm under hösten/vintern 2019. Vi kommer senare att fylla på med kurstillfällen även i Göteborg – så håll utkik!

Google Analytics | Grundkurs

Kursen ger dig grundläggande kunskap i Google Analytics och en förståelse för verktygets många användningsområden.
Ta mig till anmälan

Google Analytics | Avancerad

Idag finns Google Analytics installerat på de flesta webbplatser, men få använder verktyget till dess fulla potential. På den här kursen får du fördjupad kunskap kring hur Google Analytics fungerar och ser ut.
Ta mig till anmälan

Google Ads | Grundkurs

Under den här kursen får du rätt grundkunskap för att komma igång med Google Ads. Du lär dig att driva relevant trafik till din webbplats och att synliggöra din verksamhet på ett kostnadseffektivt sätt. Med teoretisk grund och praktiska övningar får du en bra överblick över Google Ads som annonseringsplattform.
Ta mig till anmälan

Vill du ha en skräddarsydd utbildning? Kontakta oss!This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nyhetsbrev

Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas av Be Better Online enligt gällande integritetspolicy