Bli en av oss

Kul att just du har hittat hit! Vill du bli del av BBOCrew – ett engagerat och glatt team med spetskompetens inom digital marknadsföring? Hos oss får du möjlighet att verkligen grotta ner dig i ditt område, för att leverera ännu bättre resultat till våra kunder. Att hitta nya och bättre metoder är alltid intressant, därför kommer vi alltid att uppmuntra dig att bidra med förslag. Oavsett om det handlar om något på kontoret eller själva arbetet som du känner kan bli bättre. Både i stort och smått. Be Better Online är en arbetsplats med korta beslutsvägar och möjligheten att påverka ditt arbete är stor.

Vi tror på att det är viktigt att känna en stark gemenskap men samtidigt ha möjlighet att sitta koncentrerat. Vi tror på att skratta mycket på jobbet och ha roligt medan vi levererar värde och kundnytta till våra kunder. Vi tror på att ständig kompetensutveckling skapar trivsel och är avgörande för vår kvalité.

Vi erbjuder dig flextid, härliga & skarpa kollegor samt en miljö där du kan utvecklas och växa och där du värderas för dina prestationer.

Nedan finner du våra aktuella lediga tjänster. I takt med att vi växer behöver vi ofta utöka våra team – framför allt i roller som Senior SEO-specialist och Senior Annonseringsspecialist – varför vi gärna ser att du som är intresserad av att i framtiden arbeta hos oss – men som inte hittar rätt roll nedan, skickar in en spontanansökan!

Projektledare

Vill du jobba på ett företag där saker ständigt rör sig, men där du alltid har ett projektledarteam med snälla och skarpa kollegor i ryggen? Är du dessutom en van projektledare med koll på digital marknadsföring så hoppas vi att du är intresserad av att byta jobb – för vi vill anställa dig!
Ansök nu

Account manager

Just nu söker vi på BBO fler Account managers till vårt säljteam i Stockholm och Göteborg! När du jobbar hos oss får du ordentlig introduktion och stöttning, ett välkomnande gäng med kollegor, stora utvecklingsmöjligheter och en arbetsplats där du uppmuntras att komma med egna initiativ.
Ansök nu

Senior SEO-specialist

Just nu söker vi en senior SEO-specialist för att fortsätta att utvecklas tillsammans med oss! Är det du eller någon du känner?
Ansök nu

Senior annonseringsspecialist, spontanansökan

Vi söker en riktigt stjärna på betald annonsering, men har god förståelse för områden som SEO och konverteringsoptimering.
Ansök nu

Håll dig uppdaterad

Håll dig uppdaterad och ta del av tips och trix kring digital marknadsföring! I vårt nyhetsbrev får du våra senaste spaningar och lär dig mer om ämnen om vi tror kan vara intressanta för dig som arbetar med kommunikation på de digitala plattformarna.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas enligt gällande integritetspolicy

Alla rättigheter förbehållna © 2021

Våra kontor

Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg

Västerlånggatan 56
111 29 Stockholm

Postadress:
Gustaf Dalénsgatan 30
417 24 Göteborg