Bli en av oss

Kul att just du har hittat hit! Vill du bli del av BBOCrew – ett engagerat och glatt team med spetskompetens inom digital marknadsföring? Hos oss får du möjlighet att verkligen grotta ner dig i ditt område, för att leverera ännu bättre resultat till våra kunder. Att hitta nya och bättre metoder är alltid intressant, därför kommer vi alltid att uppmuntra dig att bidra med förslag. Oavsett om det handlar om något på kontoret eller själva arbetet som du känner kan bli bättre. Både i stort och smått. Be Better Online är en arbetsplats med korta beslutsvägar och möjligheten att påverka ditt arbete är stor.

Vi tror på att det är viktigt att känna en stark gemenskap men samtidigt ha möjlighet att sitta koncentrerat. Vi tror på att skratta mycket på jobbet och ha roligt medan vi levererar värde och kundnytta till våra kunder. Vi tror på att ständig kompetensutveckling skapar trivsel och är avgörande för vår kvalité.

Vi erbjuder dig flextid, härliga & skarpa kollegor samt en miljö där du kan utvecklas och växa och där du värderas för dina prestationer.

Vi har just nu inga utlysta roller, men i takt med att vi växer behöver vi ofta utöka våra team – framför allt i roller som SEO-specialist och Senior Annonseringsspecialist – varför vi gärna ser att du som är intresserad av att i framtiden arbeta hos oss, skickar in en spontanansökan!

SEO-specialist, spontanansökan

Är du en social och driven specialist med förståelse för webb och sökmotorer? Nu söker vi ytterligare en SEO-specialist i Göteborg att fortsätta att utvecklas tillsammans med oss!
Ansök nu

Senior annonseringsspecialist, spontanansökan

Vi söker en riktigt stjärna på betald annonsering, men har god förståelse för områden som SEO och konverteringsoptimering.
Ansök nu

Spontanansökan

Hittar du ingen tjänst som passar dig - skicka oss en spontanansökan!
Ansök nu

Praktikansökan

Är du på jakt efter praktik? Skicka in din ansökan till oss!
Ansök nu