BBOFRUKOST Hösten 2018

Karin Larsson | 2018-09-18 | Hos BBO

NÄR19 oktober, 2018, kl 07.45 – 09.30(frukost serveras från kl.07.45, föreläsningen börjar kl 08.30)

VARVärldskulturmuseet, Södra vägen 54, Göteborg 

HUR: Kostnadsfritt, men begränsat antal platser. Notera NOSHOW-avgiften på 350 kr.

Varmt välkommen på vår tredje upplaga av BBOFRUKOST! Under hösten kommer vi att bjuda på frukostseminarium i både Stockholm och Göteborg. Stockholmarna fick avnjuta föreläsningen den 21 september och den 19 oktober är det dags för BBOFRUKOST att inta Göteborg. Temat för hösten är Social Commerce – Så får du dina sociala kanaler att göra mer än att ”bara” bygga varumärke.

Tack till er alla som deltog! <3

Frukostseminarium hösten 2019

Redan nu vill vi avslöja datumen för BBOFRUKOST 2019! Vi intar Stockholm onsdag 16 oktober och Göteborg fredagen den 22 november. Reservera datumen i kalendern redan nu!  Vill du vara säker på att få en av de åtråvärda platserna – anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Karin Larsson

Senior Consultant & Affärsutvecklare (föräldraledig). Karin har drivit och utvecklat projekt inom digital kommunikation och e-handel i tio år och är Google Analytics Qualified (IQ). I och med flytt från lägenhet i stan till hus, barn och förkultiverade dahlior är Karin en growth hacker även privat.

Relaterade inlägg

Nyhetsbrev

Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas av Be Better Online enligt gällande integritetspolicy