Missa inte paneldebatten: Etablera och väx utomlands

Calle | 2014-03-07 | Digital marknadsföring

Den 2 april, på Kistamässan under e-commercemässan håller vi på Be Better Online tillsammans med fyra av våra samarbetspartners i Yamondo en paneldebatt om att etablera och växa sin e-handel utomlands. Vi kommer att prata om hur det är annorlunda att marknadsföra sig på marknader där t ex Google, Facebook och Twitter inte är de vanligaste kanalerna, vilka möjligheter som finns, hur man kommer över barriärer, vilka plattformar som används och vad man behöver tänka på när man etablerar sig på respektive marknad.

Utöver representanter från Be Better Online består panelen av följande deltagare:

  • Saif Jarad, managing director, Chain Reaction, Förenade Arabemiraten, Yamondo-partner
  • Timofey Putintsev, business development director, IConText, Ryssland, Yamondo-partner
  • Johnny Zhu, CEO, CharmClick, vice president, Charm Communications, Kina, Yamondo-partner
  • Dominik Johnson, executive manager, Yamondo, responsible for international projects at Explido, Tyskland, Yamondo-partner

Ta chansen att lyssna på experter inom digital marknadsföring specialiserade på några av världens just nu mest spännande marknader. Skriv ut ditt entrékort till mässan här, och missa inte vår paneldebatt!

Genom Yamondo erbjuder vi digital marknadsföring över hela världen, utfört av starka lokala aktörer som arbetar samspelt och synkroniserat. Läs mer om Yamondo eller kontakta oss för ett möte om hur vi kan styra upp er internationella marknadsföring.

Carl-Gustav Öberg

Carl-Gustav Öberg, kallas för CG eller Calle och är VD på Be Better Online, en av våra två grundare som grundade företaget 2009. Arbetat som konsult med online-marknadsföring sedan 2003.

Relaterade inlägg

Nyhetsbrev

Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas av Be Better Online enligt gällande integritetspolicy