Nytt kontor i Göteborg och Stockholm

Calle | 2010-03-04 | Hos BBO

Det händer massor här på Be Better Online! I mitten av februari flyttade vi in i vårt nya kontor på Stigbergsliden 7 (Henriksberg) i Göteborg, bilder kan ni se på vår Facebook-sida. Skulle just du ha vägarna förbi är du självklart varmt välkommen upp på en kopp kaffe!

Nu öppnar vi även inom kort ett kontor i Stockholm på Gamla stan! Vi kommer sitta i en kanonfin kontorslokal och ser verkligen fram emot inflyttningen!

Vi ser en stark efterfrågan på våra tjänster och vi växer i en rasande takt! På grund av detta söker vi alltid kontakt med duktiga sökmotoroptimerare, PPC-experter, Analytics-galningar och drivna säljare, nu både i Göteborg och Stockholm!

Så vänta inte, skicka ett mail till oss och berätta om dig och vad du skulle vilja göra hos oss!

Carl-Gustav Öberg

VD & Founding Partner. Carl-Gustav kallas CG eller Calle och är också en av BBO:s grundare. Han brinner för entreprenörskap och har skapat resultat online sedan 2003. CG tenderar att nörda ner sig i det han är intresserad av, som digital marknadsföring, bilsport, skidåkning, matlagning och kombuchabryggning.

Nyhetsbrev

Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas av Be Better Online enligt gällande integritetspolicy