Throwback BBOFRUKOST

Cecilia | 2018-10-31 | Digital marknadsföring

Throwback till höstens BBOFRUKOST. Temat för höstens föreläsningar var social commerce – det vill säga hur sociala medier driver försäljning. Efter att frukosten hade avnjutits och våra populära tatueringar och stickers nästan hade tagit slut intog Cecilia Lyche Simonsson och Thomas Van Loo scenen. De pratade bland annat om algoritmerna i förhållande till människan, strategi, Facebookpixeln och gav alla åhörare handfasta tips kring både innehåll och annonsering.

Stort tack till alla ni dryga 700 som kom för att fördjupa er i ämnet, äta frukost och mingla med oss! Här nedan kan du spana in bilder från Göteborg respektive Stockholm.

Redan nu vill vi avslöja att BBOFRUKOST kommer tillbaka, var så säker! Vill du vara säker på att få en av de åtråvärda platserna – anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

BBOFRUKOST Göteborg

I Göteborg är det tredje gången som BBOFRUKOST arrangeras på Världskulturmuseet. Lokalen är ljus, modern och luftig och perfekt att svänga förbi på vägen till jobbet – en ultimat start på en fredag!

BBOFRUKOST Stockholm

Det var inte första gången vi intog Stockholm, men däremot första gången vi valde Norra Latin som plats för vårt frukostseminarium. Vi stortrivdes bland både fina pelare och vackra stenväggar! Drygt 350 stockholmare deltog och träffade oss på Be Better Online.

Hoppas att vi ses vid nästa seminarium!

Cecilia Lyche Simonsson

CMO och Head of Content and Social media. Expert på engagerande content och sociala medier på strategisk såväl som operativ nivå. Stark passion för att skapa magi i mötet mellan människor och varumärken.

Relaterade inlägg

Nyhetsbrev

Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas av Be Better Online enligt gällande integritetspolicy