fbpx

Tutorial: Så ger du en partner rätt access till Facebook Business Manager

Thomas Van Loo | 2018-04-25 | Tutorials

I detta avsnittet av How To Be Better Online går vi igenom hur du ger en extern partner rätt tillgång till ert Facebook Business Manager-konto. Vi visar hur du kontrollerar vem som har konto till vad och hur du enkelt kan växla upp eller ner accessen.

När du jobbar tillsammans med en byrå eller konsult kan du behöva ge denne access till ert konto på Facebook Business Manager. Byrån kanske ska hjälpa er med annonsering, att sätta upp en Facebookpixel eller hantera produktkataloger. Dock bör du inte ge dem access till mer än vad som behövs för att utföra uppgiften. I den här videon visar vi hur man ger en extern part precis rätt tillgång.

 

Thomas Van Loo

Thomas har arbetat med digital marknadsföring sedan 2011 och har annonsering på sökmotorer och sociala plattformar som specialitet. Som sidoprojekt är han med och driver ett låneparaplysystem. När Thomas väl är ledig sysslar han gärna med wakeboard och golf.

Håll dig uppdaterad

Håll dig uppdaterat och ta del av tips och trix kring digital marknadsföring! I vårt nyhetsbrev får du våra senaste spaningar och lär dig mer om ämnen om vi tror kan vara intressanta för dig som arbetar med kommunikation på de digitala plattformarna.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas enligt gällande integritetspolicy

Alla rättigheter förbehållna © 2021

Våra kontor

Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg

Västerlånggatan 56
111 29 Stockholm

Postadress:
Gustaf Dalénsgatan 30
417 24 Göteborg