Medarbetare

Fluff Abrahamsson

Chief Technology Officer (CTO) & Partner
Som chef för IT och R&D är Fluff grym på att hitta smarta lösningar inom det mesta. Utöver mer än 15 års erfarenhet inom digital utveckling listar hans CV uppdrag på festivaler och valberedning. På fritiden går glassmaskinen varm och det går alltid att diskutera vin med Fluff.

Emelie Alsterberg

SEO-specialist (föräldraledig)
Emelie har 10 års erfarenhet inom digital marknadsföring och projektledning, med sökmotor- och konverteringsoptimering som specialistområde. På fritiden gillar Emelie att löpträna för kropp, sinne och bästa möjliga sluttid på nästa lopp.

Marcus Andersson

Webbutvecklare & Analytiker
Sedan 2011 har värmländske Marcus arbetat som just webbutvecklare. Och kodning är något han gillar att fixa med även när han är ledig. Sport är också ett stort fritidsintresse för Marcus, som har spelat amerikansk fotboll tidigare och numera gått över till golf.

John Axelsson

Client Director & Founding Partner
John har lång erfarenhet av att hantera komplexa upplägg inom digital marknadsföring och brinner för att bygga spännande partnerskap. Han är en av medgrundarna till Be Better Online. När John är ledig står ofta familjen, trädgården eller träning på schemat.

Karolina Castensson

Annonseringsspecialist
Karolina har jobbat med ekonomi och marknadsföring, och har en masterexamen i Consumer and Business Marketing. Allra bäst är hon på annonsering. Utanför jobbet gillar Karolina att gå i skogen, lära sig nya saker och att samla energi genom att sjunga.

Oscar Christiansson

Art Director
Med universitetsutbildning i media, kommunikation och grafisk design använder Oscar form och färg för att skapa värde åt våra kunder. Han älskar fotboll och tackar aldrig nej till att se Liverpool eller hemstadens Västerås SK från läktarplats.

Josef Danoiu

Digital Growth Specialist
Innan han kom till BBO drev Josef en liten konsultfirma som hjälpte företag med allt från evenemangsstyrning till digital annonsering i Google Ads. Utanför jobbet gillar han att äta så mögliga ostar som möjligt, spela svåra strategispel och testa nya tech-prylar.

Sando Estivhu

Chief Sales Officer (CSO) & Partner
Sando har arbetat med utveckling av digitala kampanjer och strategi sedan 2008. Han har kandidatexamen i ekonomi, talar fyra språk och har tidigare drivit egna företag. På fritiden spenderar Sando gärna tid med familjen och reser till varmare breddgrader.

Johanna Fischerström

Projektledare och annonseringsspecialist
Nyfikna och målorienterade Johanna har jobbat med digital marknadsföring sedan 2014. På fritiden gillar hon att gotta sig i hudvård och att möta upp med vännerna i klubben ”Brott och vin” för att snacka krim och dricka bubbel.

Marcus Haglid

Client Director & Founding Partner
Marcus är en av medgrundarna till BBO och har civilekonomexamen från Handelshögskolan. Han har arbetat med digital marknadsföring sedan 2006. På fritiden passar Marcus gärna på att testa nya klätterväggar eller att ta en tur till Fjäderholmarna i Stockholms skärgård.

Ludvig Larsson

SEO-specialist
Ludvig, kallad Ludde, vurmar för allt som har med organisk trafik att göra. Han har jobbat med sökmotoroptimering sedan 2011 och är Google Analytics Certified (IQ). Ludde lever sporadiskt som digital nomad och är ofta på resande fot.

Jessica Johansson

Copywriter
Sedan Jessica började jobba med digital kommunikation 2014 har hon skaffat journalistexamen och Proficiency in English-certifikat från Cambridge. Hon brinner för att göra det komplicerade lätt att förstå. När hon släpper tangentbordet är det hantverk och konserter som gäller.

Linn Kristensen

Head of Digital Growth
Linn använder sina kunskaper från utbildningen till digital marknadsförare hos Sälj & Marknadshögskolan för att skapa värde åt våra kunder. Hon pratar norska, danska och svenska. Ett stort intresse för Linn är yoga, eftersom det stärker både kropp och sinne.

Otto Kristoffersson

Account Manager
Account Manager. Otto har arbetat med ledarskap och att säkerställa kundnöjdhet sedan 2013. Han har bland annat erfarenhet inom retail. Utanför jobbet gillar Otto att träna och att äta gott. Helst lagar han italienskt eller asian fusion, gärna med en bra podd i bakgrunden.

Anna Kuylenstierna

Digital Growth Specialist
Anna har utbildat sig till onlinemarknadsförare vid Medieinstitutet. Hon vurmar för flera delar av digital marknadsföring, inte minst fotografi och sociala medier. Utanför jobbet pysslar Anna med sin hemmadjungel, myser med hunden Astrid och fotograferar bland annat bröllop.

Alexander Larsson

Account Manager
Sedan Alexander började jobba med försäljning 2013 har han hunnit samla kunskap om en rad branscher. När han inte är på jobbet är Alexander ofta med vänner, till exempel på pubquiz eller ute och seglar. Hemma ljuder toner av singer-songwriters som Ben Howard och Mumford & Sons.

Karin Larsson

Senior Consultant & Affärsutvecklare (föräldraledig)
Karin har drivit och utvecklat projekt inom digital kommunikation och e-handel i tio år och är Google Analytics Qualified (IQ). I och med flytt från lägenhet i stan till hus, barn och förkultiverade dahlior är Karin en growth hacker även privat.

Johan Lundgren

Webbutvecklare
Johan har sysslat med webbutveckling sedan 2015, och har programmerat i några år till. Han är särskilt bra på utveckling av back-end. Utanför jobbet sitter Johan sällan still. Han tränar hellre kampsport, susar fram i löpspåren och bestiger Kebnekaise.

Cecilia Lyche Simonsson

Chief Marketing Officer (CMO) & Partner (föräldraledig)
Cecilia har gedigen erfarenhet av marknadsföring och projektledning inom flera branscher, till exempel livsmedel, event och tidskrifter och är en mycket uppskattad talare. Hon gillar att löpträna i skogen och njuter gärna av västkustens havsluft i sitt fritidshus.

Kasper Lörne

Annonseringsspecialist
Kasper är en datadriven specialist som brinner för att hitta svaren till bättre avkastning. Med åratals erfarenhet inom annonsering och Google-certifikat går det som en dans. Kasper ser gärna på fotbolls- och hockeymatcher, men trivs extra bra på stranden i Peru.

Filip Majetic

SEO-specialist
Filip har arbetat inom digital marknadsföring sedan 2015, framförallt med sökmotoroptimering och copywriting. När han inte är på jobbet spelar Filip gärna rollspel, recenserar spel, umgås med vänner eller reser bort, helst till varmare breddgrader.

Henrik Nilsson

Head of Analytics & Partner
Sedan 2012 har Henrik hjälpt mängder av företag att växa online, framförallt genom webbanalys och annonsering. Han tycker om att lära sig nytt och att hjälpa andra utvecklas. Henrik kan det mesta om populärkultur och har många och kortlivade hobbyer.

Lisa Nilsson

Head of strategy & projektledare
Lisa har arbetat med projektledning och digital kommunikation sedan 2014. Hon har erfarenhet från ett brett spektrum av branscher och kandidatexamen som webbredaktör från Högskolan i Borås. Lisa spenderar gärna fritiden med att laga mat, yoga och hänga i naturen nära havet.

Lisa Renfors

Annonseringsspecialist
Med en utbildning i digital marknadsföring från Medieinstitutet i bagaget ser Lisa till att våra kunder växer med hjälp av annonsering. Hon kommer från en by i Lappland, är en riktig tävlingsmänniska och älskar musik. Lisa spelar gitarr, piano och sjunger.

Nils Sjölund

Annonseringsspecialist
Med en kandidatexamen i kommunikation och media i bagaget tacklar Nils en blandning av kreativa, analytiska och tekniska uppgifter med bravur. Han har arbetat med kommunikation och design sedan 2016 och på fritiden utmanar han sig själv med svåra tv-spel och träning i skogen.

Emelie Toregard

Digital Growth Specialist
Emelie har erfarenhet av webbanalys, sociala medier och administration av e-handel. Hon har pluggat Digital Marketing & Sales Analytics på IHM Business School. När Emelie inte är på jobbet hittar du henne ofta i stallet, framför Playstation eller i färd med att plantera om blommor.

Thomas Van Loo

Chief Operating Officer (COO) & Partner
Thomas har arbetat med digital marknadsföring sedan 2011 och har annonsering på sökmotorer och sociala plattformar som specialitet. Som sidoprojekt är han med och driver ett låneparaplysystem. När Thomas väl är ledig sysslar han gärna med wakeboard och golf.

Karolina Winqvist

Head of Social media
Karolina har flera års erfarenhet som webbredaktör och kommunikatör. Hon stormtrivs med att få vara kreativ, analytisk och problemlösande i sin omväxlande yrkesroll. På fritiden brukar hon packa hembakad fika och locka med hela familjen på utflykter till skog och hav.

Marcus Öhman

Head of Digital annonsering
Marcus har arbetat med webbutveckling, SEO och digital annonsering sedan 2009. Han känner Google Ads, Bing Ads, Facebook Ads och LinkedIn utan och innan. Marcus kommer från Umeå, men bor idag i Katrineholm. På fritiden gillar han att spela spel och umgås med familjen.

Carl-Gustav Öberg

CEO & Founding Partner
Carl-Gustav kallas CG eller Calle och är också en av BBO:s grundare. Han brinner för entreprenörskap och har skapat resultat online sedan 2003. CG tenderar att nörda ner sig i det han är intresserad av, som digital marknadsföring, bilsport, skidåkning, matlagning och kombuchabryggning.

Aston

Byråhund
Aston är allra bäst på mjuka värden och hans absoluta favorit när det kommer till arbetsuppgifter tycker han är att sova på chefens kontor. Eller mysa i famnen på någon av sina kollegor.