Medarbetare

Fluff Abrahamsson

Fluff är vår chef över IT & RnD, det som inte Fluff kan lösa kan ingen lösa när det kommer till vår teknik, men också oväntade saker på kontoret.

Emelie Alsterberg

Emelie är SEO-specialist med 10 års erfarenhet inom digital marknadsföring. Brinner för att skapa kommunikation som leder till fler affärer. Google Analytics certifierad.

Marcus Andersson

Marcus är webbutvecklare och analytiker på Be Better Online. Har arbetat med webbutveckling sedan 2011.

John Axelsson

John är Digital Strateg och delägare. Arbetat med digitala affärer och SEO sedan 2009, Google Analytics Qualified (IQ).

Patrik Björkman

Patrik är SEO-specialist med en bred erfarenhet från service och detaljhandeln, utbildad E-business Manager

Caroline Blomgren

Caroline är SEO-specialist med tidigare bred erfarenhet av projektledning och försäljning. Google Analytics certifierad.

Oscar Christiansson

Att använda form och färg för att göra skillnad för våra kunder, det är Oscars melodi. Han älskar fotboll och tackar aldrig nej till att se Liverpool eller hemstadens Västerås SK från läktarplats.

Sando Estivhu

Sando är Digital strateg. Arbetat med utveckling av digitala kampanjer och strategi sedan 2008.

Mats Gefvert

Mats är en av våra webbutvecklare som utvecklar våra tjänster och produkter. Befinner sig på andra sidan Atlanten.

Sandra Gederberg

Sandra är vår praktikant som gör sin andra praktik, nu som en del av vårt Customer Success-team. Sandra läser till E-commerce Manager på IHM Business School.

Marcus Haglid

Marcus är Digital Strateg, Senior Advisor. Civilekonom HHS, en av grundarna till BBO. Arbetat med digital marknadsföring sedan 2006. Google Analytics Qualified (IQ).

Ludvig Larsson

Ludvig, kallad Ludde, är specialist inom SEO och länkstrategi. Google Analytics Qualified (IQ).

Jessica Johansson

Jessica är utbildad journalist och content-specialist på Be Better Online. Har skrivit texter med inriktning på onlinemarknadsföring sedan 2014.

Yasa Karim

Yasa är annonseringsspecialist hos oss. Han har varit egenföretagare och har även erfarenhet av SEO, strategi och annonsering.

Karin Larsson

Karin är Affärsutvecklare och Projektledare på Be Better Online. Har arbetat med projekt inom digital kommunikation och e-handel i tio år. Google Analytics Qualified (IQ).

Cecilia Lyche Simonsson

CMO och Head of Content and Social media. Expert på engagerande content och sociala medier på strategisk såväl som operativ nivå. Stark passion för att skapa magi i mötet mellan människor och varumärken.

Kasper Lörne

Kasper är en datadriven digital annonserings-specialist som brinner för att hitta svaren som ger en bättre avkastning. Med flera års erfarenhet väger hans expertis tungt!

Filip Majetic

Filip är SEO-specialist på Be Better Online. Han har arbetat som konsult inom onlinemarknadsföring sedan 2015.

Ulrika Persson

Ulrika är Digital Analytiker. Arbetar med uppföljning av olika uppsatta mål, bistår med olika analyser av webbplatser och besökares beteende samt genomför tester. Skapar underlag till datadrivna beslut inom digital marknadsföring.

Nils Sjölund

Nils är Customer Success Specialist på BBO. Har arbetat med kommunikation och design sedan 2016. Google Ads & Analytics Qualified.

Veronica Stenberg

Veronica har 15 års erfarenhet som både beställare och konsult med gedigen erfarenhet av digital strategi, integrerad marknadsföring och kommunikation. Ser helheten och kan navigera den digitala spelplanen från förbättrade kundupplevelser, till ett sälj och kännedoms-drivande fokus.

Thomas Van Loo

Thomas är Head of Customer Success på Be Better Online. Han är specialist inom marknadsföring på sökmotorer och sociala plattformar samt målspårning. Expertområden: Google Ads - Google Analytics - Bing ads - Facebook & Instagram ads - Linkedin ads - Google Tag Manager - Youtube

Karolina Winqvist

Karolina är Content och sociala medier specialist med känsla för färg och form. Expert på kommunikation. Bakgrund som webbredaktör.

Marcus Öhman

Marcus är specialist inom digital annonsering. Trivs bäst i kanalerna Google Ads, Bing Ads, Facebook Ads och LinkedIn.

Carl-Gustav Öberg

Carl-Gustav Öberg, kallas för CG eller Calle och är VD på Be Better Online, en av våra två grundare som grundade företaget 2009. Arbetat som konsult med online-marknadsföring sedan 2003.

Aston

Aston är kontorets byråhund. Han är allra bäst på mjuka värden och hans absoluta favorit när det kommer till arbetsuppgifter tycker han är att sova på chefens kontor. Eller mysa i famnen på någon av sina kollegor.
Nyhetsbrev

Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas av Be Better Online enligt gällande integritetspolicy