Better Bowling Online!

Vill du konvertera mera i sociala medier?

Ladda ner vår Innehålls- och placeringsguide – kopplat till din kunds köpresa för att lära dig mer om hur du konverterar i sociala medier. Fyll i din epostadress nedan för att komma till guiden.


Hur väl syns du och din bowlinghall online? Exklusivt endast för dig som medlem i SBHF – Sveriges Bowlinghallars Förbund erbjuder vi på BBO dig chansen att öka din synlighet online. Vi erbjuder tjänster inom webbanalys, sökmotoroptimering, annonsering, sociala medier och konsultation inom strategi och marknadsföring online. Din bowlinghall är unik och det ska din marknadsföring spegla. Vi har nu även skräddarsytt ett exklusivt erbjudande för SBHF:s medlemmar. Tillsammans med SBHF har vi även genomfört en större sökordsanalys som du som medlem kan ta del av. Kontakta oss så skickar vi den till dig!

Facebookannonsering & Instagramannonsering

Genom att annonsera på Facebook och/eller Instagram har du möjlighet att nå fler användare. Vi hjälper dig att rikta innehållet till specifika målgrupper och sätter upp tydliga mål.

Sökannonsering

Genom att lägga ett bud på dina intressanta sökfraser (ex bowlinghall stockholm) ökar du din synlighet bland annonserna i sökresultaten. När någon googlar på de här sökfraserna ska din digitala annonsering dyka upp, om du har budat högre än andra.

Strategi och innehåll för sociala medier

På Be Better Online kan vi även hjälpa er med ert arbete med era sociala medier – både med strategi, planering, innehåll och rapportering och mätning.

Google My Business

Här hjälper vi er att synas när potentiella kunder söker i Google efter er bowlinghall. Genom att optimera er sida så kommer ni att hamna högre i rankningen på Google.

 

Thomas Van Loo

Better Bowling Online? Kontakta oss!

Har du några frågor eller vill du prata mer om andra tjänster?

Slå Thomas en signal!
0735-44 12 29

Skicka ett mail till Thomas!
thomas.van.loo@bebetteronline.se