Analys

För att bygga en strategi är det viktigt att komma till insikt om hur din digitala närvaro ser ut idag. Oavsett vilka utmaningar och möjligheter din verksamhet står inför är insikt utifrån konkreta mätpunkter ett steg mot förändring. Vi tar ett steg tillbaka, hämtar information från olika källor och skapar oss en överblick. Med insikterna som utgångspunkt går det sedan att fatta välinformerade beslut.

Låt insikterna jobba åt dig

Med fördjupade insikter får du större möjligheter att forma din digitala närvaro på ett sätt som stödjer affärer och skapar bättre kundupplevelser. Inte minst genom att hitta din målgrupp online.

Vi synliggör din målgrupp, visar dig hur du ligger till jämfört med dina konkurrenter, ser din marknadsföring utifrån egna data och utvärderar hur din webbplats presterar. Utifrån resultaten skräddarsyr vi en lösning som passar din nuvarande frågeställning. Vi erbjuder även utbildningar och workshops, där vi möts för att lära oss av varandra.

Vi levererar skräddarsydda lösningar med dig som utgångspunkt, för att ge dig den insikt du behöver för att gå från tanke till handling. Hör av dig så berättar vi mer!

Har du frågor kring analys? Kontakta oss idag!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Datavisualisering

Vill du få bättre koll på hur du ligger till digitalt idag och vart du är på väg? Med vår datavisualisering samlar vi all information som är relevant för just ditt företag på en och samma plats.
Läs mer

Målgruppsanalys

Var finns dina kunder online? Vilka är deras behov, hinder och drivkrafter? Att känna din målgrupp är en god grund att stå på inför planeringen av din marknadsföring. Mycket styrs av just dina kunders beteenden och då är det extra viktigt att förstå dem.
Läs mer

Marknadsanalys

Lär dig hur marknaden ser ut digitalt, hur du ligger till i relation till dina konkurrenter och hur kunderna uppfattar ditt varumärke för att hitta nya möjligheter. Vi skräddarsyr tjänsterna efter dig och dina behov.
Läs mer

Webbanalys

En webbanalys från vår byrå ger dig rätt verktyg för att bli bättre online! För att bygga en strategi är det viktigt att komma till insikt om hur din digitala närvaro ser ut. Kunskap utifrån konkreta KPI:er är ett steg mot förbättring, oavsett vilka utmaningar och möjligheter ni står inför.
Läs mer

Kurs i Google Analytics

Vill du bli bättre på att analysera din webbplatsdata med hjälp av Google Analytics? Då är våra kurser perfekta för dig. Kurserna finns både för dig som är nybörjare i verktyget och för dig som önskar en mer avancerad kurs. Kurserna hålls i både Stockholm och Göteborg.
Läs mer