Marknadsanalys

Lär dig hur marknaden ser ut digitalt. Få insikt i hur du ligger till i relation till dina konkurrenter och hur kunderna uppfattar ditt varumärke. Hitta nya möjligheter. Förstå ett föränderligt landskap och blicka utåt mot omvärlden. Med vårt perspektiv från utsidan får du ett gediget underlag för att utveckla din marknadsstrategi. Vi skräddarsyr tjänsterna efter dig och dina behov, men ofta möter vi våra kunder inför lanseringen av en ny produkt eller när de vill hitta nya potentiella målgrupper. Kanske vill du omforma din digitala närvaro med en ny webbplats, app, lojalitetsklubb eller liknande.

Vad innebär marknadsanalyser?

Målet är att hjälpa dig förstå den digitala marknaden. Vi ser till faktorer som målgrupp, konkurrenter och utvecklingsmöjligheter. Som metod använder vi sökordsanalys (för att stödja innehållsmarknadsföring) och konkurrensanalys eller SERP-konkurrensanalys. Som en del av arbetet undersöker vi hur ditt varumärke och företagets närvaro uppfattas i sociala medier. Kontakta oss för att diskutera vad vi kan hjälpa just dig med!

Vi kan bland annat hjälpa dig med:

  • Konkurrentanalys
  • Kundundersökningar
  • Research-arbete

Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig!This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nyhetsbrev

Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas av Be Better Online enligt gällande integritetspolicy