Digital annonsering

Med digital annonsering kan du inte bara synas, utan dessutom synas på rätt plats och vid rätt tid. Vi optimerar din sökmotorannonsering så att dina potentiella kunder hittar dig när de letar efter erbjudanden som dina. Men annonsering online slutar inte i sökresultaten. Be Better Online hjälper dig med de flesta former av digital annonsering, till exempel på sociala medier och Google Shopping.

Digital annonsering på högre nivå

Det största värdet vi tillför är vår expertis. Många faktorer som spelar roll när man gör en uppsättning av ett annonseringskonto, och vad som är rätt och fel är i ständig förändring. Med oss får du tillgång till rutinerade annonseringsspecialister som jobbar med enbart det här området. De har stenkoll på hur du maximerar vad du får ut av din annonseringsbudget. Det kan handla om att öka annonsernas relevans för att synas bättre i sökmotormarknadsföring, eller att hitta rätt målgrupper för din annonsering online.

Olika företag har olika behov och förutsättningar. Därför ser våra samarbeten för annonsering online också olika ut. Vi kan hjälpa dig sätta upp ett riktigt bra annonseringskonto eller arbeta löpande för att optimera din digitala annonsering. I flera av tjänsterna ingår tillgång till vår trygga support eller en personlig specialist som du kan kontakta när du har kört fast. Läs mer om vad vi erbjuder eller hör av dig till oss för att diskutera ditt upplägg för digital annonsering!

Kontakta oss idag!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

FAQ

Vad är digital annonsering?

Digital annonsering är marknadsföring på internet där du betalar för att visas upp. Till exempel i sökresultaten för Google och Bing. Även på bloggar, webbplatser och sociala medier som Facebook, Instagram och LinkedIn. Digital annonsering har helt andra möjligheter till målgruppsanpassning än till exempel utomhusannonsering och tv-reklam. Genom att fokusera på rätt sökfraser kan du synas i sökresultaten för rätt användare i sökmotorerna. På sociala medier kan du dra nytta av data om användare för att rikta din annonsering mot de som mest troligen är intresserade. Du betalar inte bara för att synas, utan för att rätt personer ska se dig.

Vilken digital annonsform passar mig?

Google Ads är plattformen som majoriteten av våra annonseringskunder väljer att börja med. Det tycker vi att de gör rätt i, eftersom annonsering här passar de flesta företag som finns på internet. Google Ads är sökmotorns egen plattform för annonser i sökresultaten. Utifrån sökorden som du väljer kan du synas när potentiella och existerande kunder letar efter just de produkter eller tjänster som du erbjuder. Några ytterligare annonsformer som kan passa beroende på företag är Google Shopping, displayannonsering, annonsering i sociala medier och videoannonsering.

Exempel ur vårt utbud

Coachning

Vårt coachingupplägg är perfekt för dig som arbetar med annonsering på egen hand men vill få hjälp att förstå och utvecklas med hjälp av en specialist.
• 1 timmes coachningsamtal
• 0,5 timmes tillgång till vår support per månad
• Rapportering och uppföljning

fr 3 950:- / mån

Löpande Google Ads annonsering

Genom att arbeta löpande kan vi optimera och skapa bästa möjliga förutsättningar för lyckad annonsering.
• Skapande av annonsgrupper för presterande sökord
• Implementation av negativa sökord och exkludering av placeringar som inte presterar
• Optimering av annonser och justering av bud
• Optimering av budget och annonskostnad
• Övervakning av konto och kontroll samt uppdatering av annonstillägg
• Tillgång till vår support 0,5 timma per månad
• Rapportering måndagsvis och avstämningar kvartalsvis med uppföljning via videosamtal

fr 4 950:- / mån

Löpande annonsering med Google Shopping

Utveckla och hantera er annonsering i samarbete med en specialist.
• Skapande av nya annonsgrupper för presterande sökord, inklusive annonscopy och grafiskt material
• Implementation av negativa sökord och exkludering av placeringar som inte presterar
• Optimering av annonser och shoppingkampanjer - justering av bud och budstrategier
• Utveckling av målgrupper i kontot
• Uppdatering av annonscopy, produktion av bildmaterial och vid behov förslag på konkreta förbättringsåtgärder för bättre landningssidor och högre konvertering
• Övervakning av konto och kontroll samt uppdatering av annonstillägg
• Analys av strategi och utvecklingsmöjligheter
• Löpande tillgång till en dedikerad specialist
• Månadsrapportering över resultat med kommentarer från specialist

fr 12 950:- / mån

Nulägesanalys

Upplever ni att er annonsering skulle kunna fungera bättre, men vet inte riktigt var ni ska börja? Med vår Nulägesanalys får ni reda på var ni står idag och hur ni kan hitta en effektiv och kostnadseffektiv väg framåt.
• Omfattande analys av kontostruktur
• Rapport över analysresultatet
• Förbättringsförslag ordnade efter prioritet
• Genomgång av analys med specialist via telefon och skärmdelning

fr 11 950:-

Annonsering på Google Ads

Vill du annonsera högst upp i Googles sökresultat? Då är svaret annonsering på Google Ads (tidigare Adwords). Enkelt förklarat väljer du vilka sökord du vill synas på, hur annonserna ska se ut och vart trafiken ska drivas. Sedan betalar du per klick.
Läs mer

Annonsering i sociala medier

Möjligheterna är många, tillsammans med dig reder vi ut vad du vill uppnå genom att annonsera på sociala medier och vad som bör prioriteras för att nå dina mål. Vi lägger upp en konkret strategi och optimerar för att löpande uppnå ännu bättre resultat.
Läs mer

Displayannonsering

Displayannonsering är ett samlingsnamn för alla annonser som visas tillsammans med innehållet på webbplatser och i applikationer. Vi hjälper dig hitta potentiella kunder som är intresserade av just det du har att erbjuda, när de är redo att ta emot ditt budskap.
Läs mer

Annonsering med Google Shopping

Möjligheten att visa upp dina produkter med bild och pris redan i sökresultaten. Du som är e-handlare kan se till att ditt sortiment syns här. Det är en god möjlighet för dig att synas och öka försäljning.
Läs mer

Annonsering på Bing

Sökmotorannonsering associeras ofta med Google, men annonsering på Bing är fota ett utmärkt komplement. Volymen här är ofta mindre men klickkostnaderna för Bing Ads är lägre och konkurrensen mindre.
Läs mer

Videoannonsering

Med videoannonsering kan du engagera dina potentiella kunder, få spridning på innehåll med ditt varumärke och övertyga fler att genomföra köp. Vanliga kanaler för videoannonsering är de sociala plattformarna som YouTube och Instagram.
Läs mer