Annonsering på Bing

Har du fått till en lönsam annonsering på Google? Då är annonsering på Bing ett utmärkt nästa steg. I en jämförelse av antal sökningar kan Bing inte komma i närheten av Google. Men klickkostnaderna för Bing Ads är lägre och konkurrensen mindre. Det krävs med andra ord mindre för att dina potentiella kunder som använder Bing ska se dig. Vi hjälper dig ta vara på den här möjligheten på bästa sätt!

Så arbetar vi med annonsering på Bing

Budgivningen för att synas bland annonserna i sökresultaten fungerar i mångt och mycket på samma sätt hos Bing Ads som hos Google. Att komma igång med annonseringen är en smidig process som ger strålande resultat när den sköts på rätt sätt. Så här kan Bing-annonsering gå till när vi hjälper dig:

  • Strukturering av arbetet. I dialog med dig definierar vi intressanta sökord och bygger kampanjer. Vi diskuterar även en rimlig annonsbudget.
  • Praktisk uppstart. Vi skapar annonser och kampanjer. Självklart använder vi flera verktyg för att optimera och nå bästa resultat.
  • Mätning och uppföljning. Vi mäter hur väl dina kampanjer presterar och hittar olika sätt att optimera dem ytterligare. Du får skriftliga rapporter som förklarar precis vad som händer på ett sätt som är lätt att följa.

Kontakta en certifierad partner för Bing Ads

Som med det mesta är Bing Ads lätt att ordna för den som känner till området. Vi är en certifierad partner till Bing, vilket innebär att våra specialister får löpande utbildning av dem och innehar certifikat för sin expertis. Vill du få hjälp av proffs att komma igång med Bing Ads? Kontakta oss på Be Better Online för att utforma optimerade kampanjer!

 

Vill du annonsera på Bing? Vi hjälper dig!This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nyhetsbrev

Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas av Be Better Online enligt gällande integritetspolicy