Annonsering i sociala medier

Gör sociala medier till ditt skyltfönster, som ses av just de som är intresserade av det du har att erbjuda! Marknadsföring i sociala medier är enkelt när du har en byrå att bolla idéer med. Tillsammans med dig reder vi ut vad du vill uppnå genom att annonsera på sociala medier och vad som ska prioriteras för att nå dina mål. Vi lägger upp en konkret strategi och optimerar för att löpande uppnå ännu bättre resultat.

Så hjälper vi dig med marknadsföring i sociala medier

Varje verksamhet är unik, det ska speglar i din marknadsföring i sociala medier. Inte minst genom val av kanaler, tonalitet och innehåll. Så här kan ett typiskt samarbete se ut:

  • En strategi för sociala medier. Tillsammans reder vi ut vad målet med dina sociala medier är och hur du ska nå dit på bästa sätt. Vi inleder våra samarbeten med en workshop, där vi lär känna ditt företag, din vardag och visionerna du har kring att annonsera på sociala medier.
  • Praktisk uppstart. Allt det praktiska runt att börja mäta och annonsera kan vi sköta åt dig.
  • Löpande service och utbildning. Låt oss sköta dina konton på sociala medier löpande för att frigöra tid. Du kan självklart även ta hand om det själv. För att fylla på med ny kunskap kan du gå en skräddarsydd utbildning i sociala medier med oss.
  • Engagerande innehåll. Innehållet måste tillföra något för att engagera mottagaren. Vi hjälper dig få till text och bild som verkligen presterar.
  • Uppföljning och optimering. Genom att följa upp relevanta mätpunkter kan vi löpande optimera ditt arbete på sociala medier, för att du ska få ut så mycket som möjligt av det.

Våra tjänster utförs alltid på ett målmedvetet sätt med dina önskemål som utgångspunkt. Vill du veta mer? Hör av dig till oss för en öppenhjärtig diskussion om marknadsföring i sociala medier!

Annonsera på Facebook

Träffsäker, modern och effektiv marknadsföring där du sätter en tydlig budget! Genom att annonsera på Facebook har du möjlighet att nå miljontals användare och samtidigt rikta innehållet till specifika målgrupper.
Läs mer

Annonsering på Instagram

Miljontals svenskar använder Instagram varje dag! Med annonsering kan du nå ut till fler än du gör med vanliga inlägg, skräddarsy vilka som ser annonserna efter din målgrupp och underlätta deras köpresa.
Läs mer

Instagram Shopping

Instagram shopping är ett effektivt sätt att nå ut till sina följare och ge dem möjligheten att klicka sig vidare just till den produkt som de har sett i sina flöden. Snyggt och enkelt!
Läs mer

Annonsering på LinkedIn

Vill du nå personer inom ett visst yrke eller bransch? Vad sägs om att få sitta med vid deras frukostbord och möta dem på bussen! Nätverkande och kontaktskapande är fokus på LinkedIn, världens största affärsnätverk.
Läs mer

Annonsera på YouTube

YouTube är världens största webbplats för delade videoklipp och lockar hundratals miljoner unika besökare varje månad. Här ar du har vi möjlighet att inte bara annonsera mot en generell målgrupp, utan kan nå en avgränsad krets av mottagare.
Läs mer

Annonsering på Twitter

Nå ut med ditt budskap och skräddarsy vilka som blir dina mottagare! Annonsering på Twitter kan formas på olika sätt för att möta just din verksamhets målsättningar.
Läs mer
Nyhetsbrev

Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas av Be Better Online enligt gällande integritetspolicy