Innehåll

Innehållsmarknadsföring – vi skräddarsyr din content marketing

Vi skapar engagemang genom intresseväckande och attraktivt innehåll i form av text, bild och grafisk design för content marketing! Med lyhördhet och öppen kommunikation ser vi till att ditt företags röst hörs. För oss räcker det inte att bara skapa fenomenalt innehåll. Genom att inkludera SEO i innehållsmarknadsföringen kan vi både nå ut till fler och ta reda på vilket innehåll dina potentiella kunder vill se. Därför är vår kunskap inom SEO, eller sökmotoroptimering, en hörnsten i vårt arbete med content marketing.

Vad är innehållsmarknadsföring?

Har du helt okej texter som du vill lyfta till en ny nivå, eller grymt content som du vill underlätta för fler att hitta? Vi kan skapa helt nytt innehåll från grunden eller justera det du redan har för att prestera bättre. Innehållsmarknadsföring innebär inte bara text. Det visuella är minst lika viktigt, både bildspråk och rörligt är delar av det vi kallar innehåll. Vi kan hjälpa dig med allt detta, få delarna att hänga ihop och forma en tydlig tonalitet. Några exempel på innehållsmarknasföring som vi skapar är:

 • texter till din webbsida
 • produkt- och kategoritexter
 • blogginlägg
 • artiklar
 • nyhetsbrev
 • internkommunikation
 • utbildningsmaterial
 • kundintervjuer
 • kampanjer

Så bygger vi framgång med content marketing

 • Strategi för din innehållsmarknadsföring. Tillsammans med dig formulerar vi målsättningar med innehållet, vilken målgrupp du vill nå och vilken tonalitet du vill ha. Att hitta din egen röst är ett kraftfullt sätt att engagera mottagaren.
 • Sökmotoroptimering. På Be Better online är vi grymma på SEO, därför tycker vi det är självklart att optimera för att fler ska kunna se din fantastiska content marketing.
 • Innehållet produceras av våra specialister. Enligt önskemål kan vi även sköta uppladdningen på din webbplats, blogg eller andra plattformar.

Är du intresserad av att arbeta med content marketing som presterar på riktigt? Hör av dig till oss för att diskutera hur innehåll kan formas efter din verksamhet.

Vanliga frågor och svar

Vad är innehåll/content?

Visst är det ett konstigt uttryck? Men med innehåll eller content menar vi det text- och bildmaterial som används i marknadsföring. Till exempel på webbplatsen i form utav brödtext och rubriker samt sidmallar, sociala medier, annonsering och nyhetsbrev.

Varför ska jag använda content marketing?

I en värld som är fullproppad med reklam har många konsumenter satt på sig skygglappar för säljande budskap. Content marketing är en sorts marknadsföring som inte skriker ”kom och köp”. Istället handlar det om att bygga en relation till kunderna och visa att företaget vet vad det sysslar med. Värdet som content marketing skapar ligger i publiken och plattformen det bygger. Publiken, personerna som konsumerar ditt innehåll, är mer mottagliga för direkta reklambudskap och väljer troligen dig över konkurrenter eftersom de redan har en relation till dig. Content marketing kan dessutom hjälpa dig att locka samarbetspartners och rekrytera medarbetare.

Vad är content marketing/innehållsmarknadsföring?

Content marketing är en strategi inom marknadsföring, där du skapar och sprider innehåll som är har ett egenvärde för målgruppen. Med till exempel blogginlägg, recept, event och företagstidningar etablerar du dig som en kunnig och hjälpsam aktör. Det handlar inte om att berätta om fördelarna med dina produkter, utan om att skapa innehåll som målgruppen vill ta del av. I och med det bygger du en publik med personer som hör till din målgrupp. Publiken får en positiv relation till ditt företag och blir mer mottagliga för mer direkta reklambudskap. Och har dig i åtanke när det är dags för köp.

Jag är intresserad av att få hjälp med innehåll. Vad kan ni hjälpa mig med?

Vi kan hjälpa dig att lägga upp en innehållsstrategi, planera innehållet, skapa det, sprida det och mäta resultaten. Eller bara delar av detta om du föredrar att göra vissa saker själv. Hör av dig och berätta vad du har i åtanke så hittar vi säkert en lösning.

Exempel ur vårt utbud

Sökordsanpassade landningssidor

Texten på era landningssidor är i många fall det första mötet mellan er och erapotentiella kunder. Delar som ingår:
• Research. För att använda korrekt information och anpassa texten efter ermålgrupp
• Optimering av sökord
• Genomarbetade texter. För att skapa engagerande formuleringar och unikatexter

fr 1 950:-

Blogginlägg med sökordsanalys

Professionellt skrivna blogginlägg som bygger på vad era potentiella kunder har visat intresse för genom sina sökningar i sökmotorer!
• Sökordsanalys med syfte att ta fram ett antal idéer till blogginlägg
• Ni väljer ut ett förbestämt antal idéer som vi ska gå vidare med (vi kan hjälpatill om ni vill)
• Djupgående research för att representera dig på bästa sätt och få tillläsvärda texter
• Texterna (på cirka 400 ord) skrivs för att engagera läsare, bygga varumärkeoch ranka i sökmotorerna. När de levereras till er är de klara att publicera

fr 14 950:- för fyra inlägg

Produktion av inlägg till sociala medier

Vi hjälper er att ta fram inlägg till era sociala medier
• Produktion av bildinlägg till sociala medier

fr 1 250:-

Hjälp med innehåll? Då har du kommit rätt!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Innehållsstrategi

Tanken med en innehållsstrategi är att skapa en mer långsiktig plan för skapande, publicering och styrning av innehåll. Med en tydlig plan blir det enklare att leverera relevant content, som tjänar ett syfte för din målgrupp - både tilll befintliga och potentiella kunder.
Läs mer

Få hjälp med innehåll till din blogg

Vill du driva trafik till din webbplats, stärka ditt varumärke och öka dina affärer? Med läsvärda blogginlägg kan du nå dit! Du ger dina potentiella och existerande kunder en chans att lära känna ditt företag, vad det står för och vad det kan erbjuda dem.
Läs mer

Nyhetsbrev

Se till att din information når ut vid rätt tidpunkt, till personer som vill höra av dig. Det kan du uppnå med ett intresseväckande och träffsäkert nyhetsbrev. Vi hjälper dig mästra den här effektiva kanalen och leder dig till resultat!
Läs mer

Produkttexter

Produkttexter är en förträfflig möjlighet att öka din synlighet i sökmotorerna. Vill du sökmotoroptimera dina produkttexter duger det inte att kopiera vad leverantören har skrivit eller att publicera samma text på flera sidor. Unikt, genomarbetat och optimerat!
Läs mer

Innehållsproduktion

Att skriva med ett språk som är lätt att ta till sig och engagerar klarar våra specialister utan problem. Vi kan även ta krispiga bilder och formge grafik som passar just ditt företag. Vi skapar uppehåll som uppskattas av både besökare och sökmotorer.
Läs mer