Annonsera på Facebook

Träffsäker, modern och effektiv marknadsföring där du sätter en tydlig budget! Genom att annonsera på Facebook har du möjlighet att nå miljontals användare och samtidigt rikta innehållet till specifika målgrupper. Användarnas uppgifter om exempelvis ort, ålder, civilstånd och intressen gör det enklare att nå en så träffsäker målgrupp som möjligt. För annonsering betalar du per klick, med ett kostnadstak som inte får överstigas.

Därför är annonsering på Facebook effektivt

Genom annonsering på Facebook kan du nå precis rätt personer på ett smidigt sätt. Annonserna är billiga och effektiva jämfört med andra kanaler. Effektiviteten grundar sig i att du får tillgång till enorma mängder data som hjälper dig nå rätt målgrupp. Detta utan extra kostnad. Nå ut till dina följare, deras vänner, dina konkurrenters följare, de som är intresserade av din bransch och så vidare.

När din annons dyker upp mitt framför ögonen på en väl vald mottagare är det betydligt lättare att konvertera. Våra specialister kan dessutom mäta hur kampanjen går löpande, för att återkoppla till dig och styra vidare mot ännu bättre resultat.

Så gör vi med marknadsföring på Facebook

Vi arbetar på ett strukturerat sätt för att ta din annonsering på Facebook så långt som möjligt. Så här kan ett samarbete se ut.

  • Tydliga mål för kampanjen. För att göra ett så bra jobb som möjligt vill vi veta vad du vill uppnå, hur stor budgeten ska vara och vem du vill rikta dig till. Allt det här diskuterar vi fram tillsammans.
  • Sätta ihop kampanjen. Vi tar fram en struktur och utformar annonser som ska engagera mottagaren.
  • Löpande optimering. Under kampanjens gång uppdaterar vi löpande för att se till att du når den önskade målgruppen.

Vill du nå ut till rätt personer genom att arbeta målorienterat med annonsering på Facebook? Hör av dig till oss på Be Better Online!

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig med Facebook-annonsering? Fyll i dina uppgifter nedan.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Annonsering på LinkedIn

Vill du nå personer inom ett visst yrke eller bransch? Vad sägs om att få sitta med vid deras frukostbord och möta dem på bussen! Nätverkande och kontaktskapande är fokus på LinkedIn, världens största affärsnätverk.
Läs mer

Innehållsstrategi för sociala medier

Allt innehåll bör utgå ifrån din strategi. I strategiarbetet utgår vi från ditt företag, varumärke och affärsmål. Genom att skapa ett ramverk och strategi för ditt innehåll vet du att du skapar innehåll som tar dig närmare dina mål.
Läs mer

Vill du ha hjälp eller har du frågor om annonersing på Facebook? Hör av dig!This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nyhetsbrev

Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas av Be Better Online enligt gällande integritetspolicy