Hjälp med sociala medier – coachningupplägg

Du måste inte göra någonting på sociala medier. Många känner en press att de måste finnas på alla plattformar för att ”hänga med”. Men ger det dig ingenting så finns det inte någon poäng med det. Med vårt coachningupplägg får du hjälp med sociala medier, för att få klart för dig vad som är värt din tid. Och med en trygg coach får du stegvis mer mod och kompetens att hitta rätt arbetssätt för just dig och ditt varumärke.

Löpande hjälp stärker arbetet på sociala medier

När pedagogiska specialister ger dig hjälp med sociala medier kommer frustrationen över obesvarade frågeställningar att tyna bort. Samtidigt ökar din förståelse för hur plattformarna kan användas för att uppnå dina mål. Det du lär dig hjälper dig inte bara idag, utan blir en värdefull tillgång även i framtiden. Till exempel när verksamheten utvecklas. Kanske vill företaget lyfta ett nytt erbjudande eller ett nytt koncept. Då kommer du kunna ta tag i det, utan den där klumpen i maggropen.

Vi har flera coachningupplägg för hjälp med sociala medier, som passar olika förutsättningar och utgångspunkter. Den största skillnaden mellan uppläggen är hur ofta du har avstämningar med din coach (månadsvis eller kvartalsvis). Tätare avstämningar ger dig mer tid för råd och support, medan glesare möten är smidigt för dig som mest behöver ställa någon fråga och få hjälp på traven. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vår coachning i sociala medier!

Strategi för sociala medier

En strategi är viktig, det är det som hela arbetet skall grunda sig i och utgå ifrån. Allt innehåll bör alltid utgå ifrån er strategi. Har ni inte en sådan på plats hjälper vi er att ta fram en sådan.
Läs mer

Mäta sociala medier

Genom att löpande mäta effekterna av sociala medier på ett korrekt sätt, får du bättre koll på vad som du gör bra. I takt med att vi investerar mer i sociala medier blir det också allt viktigare att besvara frågan: vad ger arbetet egentligen för effekt? I mer än likes och följare.
Läs mer

Kontakta oss så berättar vi mer om våra coachingupplägg!This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nyhetsbrev

Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas av Be Better Online enligt gällande integritetspolicy