Annonsering på LinkedIn

Vill du nå personer inom ett visst yrke eller bransch? Vad sägs om att få sitta med vid deras frukostbord och möta dem på bussen! Nätverkande och kontaktskapande är fokus på LinkedIn, världens största affärsnätverk. Därför är det här en värdefull kanal för annonsering när du vill nå personer inom en särskild bransch eller kompetens.

En lyckad annons på LinkedIn kännetecknas framförallt av att den är riktad mot rätt målgrupp. För att precisera målgrupp kan vi justera saker som typ av företag, bransch, befattning, ålder och mycket mer. Allt för att nå ut med ditt budskap till rätt mottagare.

Så sköter vi LinkedIn-annonsering

Vi hjälper dig komma igång med LinkedIn-annonsering och att nå bästa möjliga resultat. Oavsett om du har testat vingarna på plattformen förut eller aldrig har annonserat digitalt tidigare. En öppen dialog och transparens genom hela samarbetet är en självklarhet för oss. Så här går det till.

  • Tydliga mål och riktlinjer. I början av samarbetet sätter vi tillsammans upp mål och riktlinjer för annonseringen på LinkedIn. Bland annat kring vad du vill uppnå, budget och målgrupp.
  • Struktur och innehåll. Nästa steg för oss är att ta fram en struktur för din kampanj och enskilda annonser. Självklart med innehåll som engagerar och lockar mottagaren att klicka sig vidare.
  • Löpande optimering. Under kampanjens gång uppdaterar vi innehållet löpande och optimerar för att säkerställa att du når rätt mottagare.

Vill du få experthjälp med din annonsering? Hör av dig till oss på Be better online för att få ut så mycket som möjligt av din budget.

Hör av dig så berättar vi mer om annonsering på LinkedIn!This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nyhetsbrev

Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas av Be Better Online enligt gällande integritetspolicy