Socialrapporten

I vår Socialrapport samlar vi hur det går på de sociala plattformarna, både tillsammans och nedbrutet per kanal, med tydligt visualiserade KPI:er och indikatorer på om det går bra eller dåligt. Den visar totalen baserat både på de resultat ni får organiskt och det ni fått ut av er annonsering – vad har ni fått betala för resultaten? Hur utvecklar sig kostnadsbilden under tid? Hur väl presterar ert innehåll? Via koppling till ert konto i Google Analytics visar rapporten inte bara vad som händer på plattformarna, utan kanske minst lika viktigt, vad som händer på er webbsida, hur många som besöker den och väl där hur många som konverterar.

Ovan ser ni ett exempel på KPI:er kopplat till Instagram och närvaron på denna kanal.

Rapporten är uppbyggd med en övergripande del och sedan mer detaljerat innehåll per kanal för att kunna fungera som underlag till olika personer i bolaget. Baserat på var ni tittar i rapporten kan den ge er svar på olika frågor, som till exempel:

”Hur många konverteringar har vi fått senaste månaden från sociala medier?”
”Hur många indirekta konverteringar bidrar LinkedIn?”
”Vad för räckvidd har vi totalt över alla plattformarna under månaden?”
”Vilket inlägg gick bäst organiskt på Instagram?”
”Vilket inlägg interagera våra befintliga fans med på Facebook?”
”Vilken av köpresefaserna (SEE, THINK, DO, CARE) är vi starka i och vad behöver ni fylla med för kommunikation inför nästa månad?”

Men framför allt kan du i vår rapport, en sida tydligt se hur månaden har presterat jämfört med föregående månad – och på efterföljande sidor förstå hur dessa månader står sig mot tidigare tolv månader och föregående år. Varje kanal finns sedan nedbruten separat med för kanalen typiska nyckeltal samt bäst presterande inlägg – både organiskt och betalt.

Det bästa av allt – den blir din för bara 3 950 kr i månaden eller per kvartal. Rapporten skickas till dig en gång i månaden, eller en gång per kvartal, och du får den direkt till din inkorg.

Vårt utbud

Socialrapporten månadsvis

En rapport skickas till dig varje månad
Total översikt över månaden
Utfallet visualiserat baserat på köpresan
Nyckeltal per kanal - utveckling under månaden
Toppresterande inlägg under månaden

3950:- /månad

Socialrapporten kvartalsvis

En rapport skickas till dig varje kvartal
Total översikt över kvartalet
Utfallet visualiserat baserat på köpresan
Nyckeltal per kanal - utveckling under kvartalet
Toppresterande inlägg under månaden

3950:- /kvartal

Nyfiken på en Socialrapport Kontakta oss idag!This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

FAQ

Vilka kanaler fungerar rapporten för?

I dagsläget täcker rapporten Facebook, Instagram och LinkedIn. För LinkedIn får vi bara fram resultat kopplat till den betalda annonseringen för vissa nyckeltal pga att LinkedIn inte släpper den informationen utanför sin plattform. För Facebook och Instagram syns både betalt och organiskt.
Nyhetsbrev

Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas av Be Better Online enligt gällande integritetspolicy