fbpx

Sökmotoroptimering e-handel

Få fler att hitta till dig, precis när de är redo för köp! Våra specialister på sökmotoroptimering skapar nya möjligheter för din e-handel genom att driva relevant trafik till din sajt. Med expertis inom det tekniska bakom webbplatser, byggande av länkar och att skapa innehåll kan vi ta ett helhetsgrepp på optimeringen. Allt för att sökmotorerna ska uppfatta dig som en omtyckt aktör som kan din sak.

Därför mår e-handel bäst av löpande SEO


För både nystartade och etablerade e-handlare är löpande sökmotoroptimering väl värt att investera i. Inte ens resultaten av ett intensivt och välgjort SEO-arbete är statiskt. För att behålla din rankning är det en stor fördel att få löpande hjälp. Särskilt i en bransch som e-handel, där webbplatsen i många fall är den enda kanalen för kunder att genomföra köp. Och där konkurrensen vad gäller sökmotoroptimering kan vara hög.

Så gör vi sökmotoroptimering för e-handel


För e-handel är det viktigt att ha översikt över kundernas köpresa och vad som är en rimlig kostnad för digital marknadsföring i förhållande till köpen som den genererar. Ett samarbete inleds genom att vi listar målsättningar tillsammans med dig och bygger en strategi. Därefter sätter vi igång. Allt det praktiska görs och sedan följer vi upp resultaten för att optimera vidare och rapportera till dig. Låter ett upplägg med hög transparens och strålande resultat som något för dig? Tveka inte att kontakta oss.

Hör av dig så berättar vi mer!


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Håll dig uppdaterad

   Håll dig uppdaterad och ta del av tips och trix kring digital marknadsföring! I vårt nyhetsbrev får du våra senaste spaningar och lär dig mer om ämnen om vi tror kan vara intressanta för dig som arbetar med kommunikation på de digitala plattformarna.

   Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas enligt gällande integritetspolicy

   Alla rättigheter förbehållna © 2021

   Våra kontor

   Stigbergsliden 7
   414 63 Göteborg

   Västerlånggatan 56
   111 29 Stockholm

   Postadress:
   Gustaf Dalénsgatan 30
   417 24 Göteborg